कितनो बड़ो म्हारो भाग है | By Pramod Bansal
कितनो बड़ो म्हारो भाग है म्हारा बाबा थां सु देव मिलो
सारा ने राजी राखो जी ओ बाबा श्याम जी
म्हाने राजी राखो जी ओ बाबा श्याम जी
सांवरिया मोटा धणी और जग में थारो नाम है
बड़ा बड़ा थे कारज सारया छोटो सो म्हारो काम है
अर्ज़ी करणो फ़र्ज़ है म्हारो जोर कुछ चाले नहीं
थारी मर्ज़ी के बिना एक पत्तो भी हाले नहीं
नित उठे थारो ध्यान धरा म्हारा बाबा घणी करा मनुहार
पलक उघाड़ो जी ओ बाबा श्याम जी
श्याम ही म्हारो ईष्ट है और श्याम ही म्हारो प्राण है
श्याम ही जद रूठ गया तो जीने को के काम है
भूल सारी माफ़ करो चरणा सु लियो लगाए
ठोकरें खाली बहुत अब आके सही रास्तो बता
थारे बिना कइयाँ जीव सा म्हारा बाबा थे दीना बिसराये
ओल्यू थारी आवे रे ओ बाब श्याम जी
थे ही म्हारी शक्ति हो और था पे दारमदार है
थारो थोड़ो मूलकणों और म्हारो बेड़ो पार है
चंदा थाने के कहूं थे ही जगत का नाथ हो
हर साल खाटू आऊं मैं परिवार मेरे साथ हो
भगवान थारो दास रेहवे बीके सिर पे तिहारो हाथ
यो ही वर माँगा जी ओ बाबा श्याम जी
Kitno Bado Mharo Bhaag Hai | By Pramod Bansal
Kitno Bado Mharo Bhaag Hai Mhara Baba Tha Su Dev Milo
Saara Ne Raji Rakho JI O Baba Shyam Ji
Mhane Raji Raakho JI O Baba Shyam Ji
Sanwariya Mota Dhani Aur Jag Mein Tharo Naam Hai
Bada Bada The Karaj Saarya Chhoto So Mharo Kaam Hai
Arji Karno Farz Hai Mharo Jor Kuch Chaale Nahi
Thari Marzi Ke Bina Ek Patte Bhi Haale Nahi
Nit Uthe Tharo Dhyan Dhara Mhara Baba Ghani Kara Manuhar
Palak Ughado JI O Baba Shyam Ji
Shyam Hi Mharo Eesht Hai Aur Shyam Hi Mharo Pran Hai
Shyam Hi Jad Rooth Gaya To Jeene Ko Ke Kaam Hai
Bhool Saari Maaf Karo Charna Su Liyo Lagaye
Thaokren Khaali Bahut Ab Aake Sahi Raasto Bata
Thare Bina Kaiyan Jeev Sa Mhara Baba The Deena Bisraye
Olyu Thari Aave Re O Baba Shyam Ji
The Hi Mhari Shakti Ho Aur Tha Pe Daramdar Hai
Tharo Thodo Mulakno Aur Mharo Bedo Paar Hai
Chanda Thane Ke Kahun The Hi Jagat Ka Nath Ho
Har Saal Khatu Aaun Main Parivar Mere Saath Ho
Bhagwan Tharo Das Rehve Beeke Sir Pe Tiharo Haath
Yo Hi Var Maanga Ji O Baba Shyam Ji