ओढली चुनरिया | By Kemita Rathore
खाटू वाले श्याम बाबा तू है लखदातार ...
मैं तो ओढ़ ली चुनरिया थारे नाम री
हो थारे नाम री सांवरिया थारे नाम री
मैं तो ओढ़ ली चुनरिया थारे नाम री
श्याम नाम की ओढ़ चुनरिया नाचू मनडो खोल
जीवन सुधर गया म्हारो मिल्यो म्हाने सांवरियो अनमोल
रे मैं तो ,हो मैं तो ........
मैं तो ओढ़ ली चुनरिया थारे नाम री
खाटू वाले श्याम बाबा तू है लखदातार ...
भाव भरी अरदास सांवरियो कर लेनी स्वीकार
सब अवगुण हर लीना ऐसो करयो श्याम उपकार
मैं तो ,हो मैं तो ........
मैं तो ओढ़ ली चुनरिया थारे नाम री
अब म्हाने कोई डर कोणी न फ़िक्र साकडे आवे
श्याम श्याम नित रोज़ रटूं बस श्याम नाम मन भावे
रे मैं तो ,हो मैं तो ........
मैं तो ओढ़ ली चुनरिया थारे नाम री
खाटू वाले श्याम बाबा तू है लखदातार ...
अमृत ओढ़ी श्याम चुनरिया श्याम को प्रेमी बन गयो
केमिता गुण गावे रे बाबा भक्ति रो रंग चढ़ गयो
रे मैं तो ,हो मैं तो ........
मैं तो ओढ़ ली चुनरिया थारे नाम री
Odh LI Chunariya | By Kemita Rathore
Khatu Wale Shyam Baba Tu Hai Lakhdatar……..
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Ri
Ho Thare Naam Ri Sanwariya Thare Naam Ri
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Ri
Shyam Naam Ki Odh Chunariya Nachu Manro Khol
Jeevan Sudhar Gaya Mharo, Milyo Mhane Sanwariyo Anmol
Re Main To, Haan Main To……..
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Ri
Khatu Wale Shyam Baba Tu Hai Lakhdatar……..
Bhaav Bhari Ardaas Sanwariya Kar Leeni Sweekar
Sab Avgun Har Leena Aisa Karyo Shyam Sarkar
Re Main To, Haan Main To……..
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Ri
Ab Mhane Dar Koni Na Fikr Saankde Aave
Shyam Shyam Nit Roz Ratu Bas Shyam Naam Man Bhaave
Re Main To, Haan Main To……..
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Ri
Khatu Wale Shyam Baba Tu Hai Lakhdatar……..
Amrit Odhi Shyam Chunariya Shyam Ko Prem Ban G yo
Kemita Gun Gaave Re Baba Bhakti Ro Rang Chadh Gyo
Re Main To, Haan Main To……..
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Ri