बाबा तोहरी जोगनिया आई है | By Sunny Hari
बाबा तोहरी जोगनिया आई है
बाबा तोहरी जोगनिया आई है
तोहरी चौखट पे धूनी रमाई है
बाबा तोहरी जोगनिया आई है
बाबा तोहरी जोगनिया आई है
सारे ही लोगवा तोहरे नगर के
आके खड़े हैं तोहरे ही दर पे
तोहरी दर्शन की आस लगाईं है
बाबा तोहरी जोगनिया आई है
बाबा तोहरी जोगनिया आई है
ना मांगू मैं चांदी ना सोना
हीरे मोती ना ही खज़ाना
मन में तोहरी सुरतिया भायी है
बाबा तोहरी जोगनिया आई है
बाबा तोहरी जोगनिया आई है
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai | By Sunny Hari
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai
Tohri Chaukhat Pe Dhooni Ramayi Hai
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai
Sare hi logva tohre nagar ke
Aake khade hain tohre hi dar pe
Tohri darshan ki aas lagayi hai
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai
Na maangu main chandi sona
Here moti na hi khazana
Man mein tohri suratiya Bhayi Hai
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai
Baba Tohri Joganiya Aayi Hai