आशीर्वाद | By Mona Shyam Diwani
कोठी ना बंगला ना कार चाहिए जी
श्याम बाबा थारा आशीर्वाद चाहिए जी
थारे खाटू की माटी से निरोगी काया होवे से
हारणया ने जीत दिलाओ जो थारे दर रोवे से
चमके किस्मत म्हारी चमत्कार चाहिए जी
श्याम बाबा थारा आशीर्वाद चाहिए जी
ऊँचे ऊँचे धोरा के माँ पैदल आवां जी
हाथा में निशान उठा जयकार लगावा जी
दर्शन थारा सांवरिया हर बार चाहिए जी
श्याम बाबा थारा आशीर्वाद चाहिए जी
शीश के दानी बाबा थारी ज्योत जगावांगा
इत्तर फूला से बाबा थाने रिझावाँगा
मोना प्रिंस ने थारा दीदार चाहिए जी
श्याम बाबा थारा आशीर्वाद चाहिए जी
Aashirwad | By Mona Shyam Diwani
Kothi Na Bangla Na Car Chahiye Ji
Shyam Baba Thara Ashirwad Chahiye Ji
Thare Khatu Ki Maati Se Nirogi Kaya Hove Se
Haranya Ne Jeet Dilaao, Jo Thare Dar Rove Se
Chamke Kismat Mhari Chmatkar Chahiye Ji
Shyam Baba Thara Ashirwad Chahiye Ji
Unche Unche Dhora Ke Maa Paidal Aava Ji
Haatha Mein Nishaan Utha Jaikaar Lagawa Ji
Darshan Thara Sanwariya Har Baar Chahiye Ji
Shyam Baba Thara Ashirwad Chahiye Ji
Sheesh Ke Daani Baba Thari jyot Jagavaanga
Ittar Phoola Se Baba Thaane Rijhavaanga
Mona Prince Ne Thara Deedar Chahiye Ji
Shyam Baba Thara Ashirwad Chahiye Ji