कीर्तन की है रात | Nand Kishore Sharma (Nandu Ji)
कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है
थाने कौल निभाने है
कीर्तन की है रात...........
दरबार सांवरिया ऐसो सज्यो प्यारो
दयालु आप को
सेवा में सांवरिया सगळा खड्या डींगे
हुकम बस आपको
सेवा में थारी म्हाने आज बिछ जाणो है
थाने कौल निभाने है
कीर्तन की है रात...........
कीर्तन की है त्यारी कीर्तन करा जमकर
प्रभु क्यों देर करो
वादों तेरो दातार कीर्तन में आने को
घणी क्यों देर करो
भजना सु थाने म्हाने आज रिझाणो है
थाने कौल निभाने है
कीर्तन की है रात...........
जो कुछ बण्यो महा सु अर्पण प्रभु सारो
प्रभु स्वीकार करो
नादान सु गलती होती ही आई है
प्रभु मत ध्यान धरो
नंदू सांवरिया थारो दास पुराणों है
थाने कौल निभाने है
कीर्तन की है रात...........
Kirtan Ki Hai Raat | Nand Kishore Sharma (Nandu Ji)
Kirtan Ki Hai Raat Baba Aaj Thane Aano Hai
Thane Kaul Nibhano Hai
Kirtan Ki Hai Raat………….
Darbar Sanwariya Aiso Sajyo Pyaro
Dayalu Aap Ko
Sewa Mein Sanwarya Sagla Khdya Deege
Hukam Bas Aapko
Sewa Mein Thaari Mhane Aaj Bichh Jaano Hai
Thane Kaul Nibhano Hai
Kirtan Ki Hai Raat………….
Kirtan Ki Hai Tyaari Kirtan Kara Jamkar
Prabhu Kyun Der K aro
Vaado Tero Daataar kirtan Mien Aane Ko
Ghani Kyun Der Karo
Bhajna Su Thaane Mhane Aaj Rijhano Hai
Thane Kaul Nibhano Hai
Kirtan Ki Hai Raat………….
Jo Kuch Banyo Mha Su Arpan Prabhu Saaro
Prabhu Sweekar Karo
Nadaan Su Galti Hoti Hi Aayi Hai
Prabhu Mat Dhyan Dharo
Nandu Sanwariya Tharo Daas Purano Hai
Thane Kaul Nibhano Hai
Kirtan Ki Hai Raat………….