जादूगर | By Vivek Sharma
ढूंढ्यो सारो मैं संसार
था सो दूजो ना सरकार
से की बिगड़ी बणाओ थे ऐसा कारीगर
समझ में आवे कोणी माया संसार की
प्यार में पड़ोसयां बोले बाता व्यापार की
हो सांचो थारो दरबार
जग ते न्यारो थारो प्यार
पल में रोता हँसाओ थे ऐसा जादूगर
रीत जहाँ की ऐसी रोता ने रुलावे
बने सवा शेर ये तो हारया ने हरावे
जग से आवे कोई हार
बाबा थारे दरबार
हारी बाज़ी जिताओ थे ऐसा बाज़ीगर
उलझयो है जीव म्हारो माया के जाल में
थासे कुछ ना छानो बाबा बोलू काई हाल में
निर्मल ने थारी दरकार
बाबा थारो ही आधार
पथ राखो थे म्हारी बड़ी नाज़ुक या डगर
ढूंढ्यो सारो मैं संसार ...........
Jaadugar | By Vivek Sharma
Dhundhyo Saaro Main Sansar
Tha So Dujo Na Sarkar
Se Ki Bigdi Banao The Aisa Karigar
Samajh Mien Aave Koni Maya Sansar Ki
Pyar Mein Padosya Bole Baata Vyapaar Ki
Ho Sancho Tharo Darbar
Jag Te Nyaro Tharo Pyar
Pal Mein Rota Hansao The Aisa Jadugar
Reet Jahan Ki Aisi Rota Ne Rulave
Bane Sawa Sher Ye To Haarya Ne Harave
Jag Se Aave Koi Haar
Baba Tharo Darbar
Haari Baazi Jitao The Aisa Bazigar
Uljhyo Hai Jeev Mharo Maya Ke Jaal Mein
Tharo Kuch Na Chhano Baba Bolu Kaai Haal Main
Nirmal Ne Thaari Darkar
Baba Tharo Hi Aadhar
Path Raakho The Mhari Badi N azuk Ye Dagar
Dhundhyo Saaro Main Sansar………….