बधाई गीत | बधैया बाजे अंगने | By Shri Rambhadracharya Ji Maharaj |

बधैया बाजे अंगने में
बधैया बाजे अंगने में

आज अवधपुर राघव प्रगटे
लोग मगन यन् प्रांगने में
बधैया बाजे अंगने में
बधैया बाजे अंगने में

कौशल्या कैकेयी सुमित्रा
प्रमुदित मंगल सद्याने में
बधैया बाजे अंगने में
बधैया बाजे अंगने में

नचहीं गवाहिं अवध लुगाई
मंजन मंगल बाजने में
बधैया बाजे अंगने में
बधैया बाजे अंगने में

राम लखन अरु भरत शत्रुघ्न
सुनत छनछन पानाने में
बधैया बाजे अंगने में
बधैया बाजे अंगने में

राजा दशरथ रतन लुटावत
नहीं तो लाजे मांगने में
बधैया बाजे अंगने में
बधैया बाजे अंगने में

गिरिधर मुदित बधाई गावत
गीत नवेल रथ पांगने में
बधैया बाजे अंगने में
बधैया बाजे अंगने में

Badhai Geet | Badhaiya Baje Angne | By Rambhadracharya Ji Maharaj |

Badhaiya Baaje Angne Me
Badhaiya Baaje Angne Me

Aaj Avadhpur Raghav Pragate
Log Magan yan prangne Me
Badhaiya Baaje Angne Me
Badhaiya Baaje Angne Me

Kaushalya Kaikai Sumitra
Pramudit Mangal Sadyane Me
Badhaiya Baaje Angne Me
Badhaiya Baaje Angne Me

Nachahi Gaawahi Awadh Lugaai
Manjan Mangal Baajne Me
Badhaiya Baaje Angne Me
Badhaiya Baaje Angne Me

Ram Lakhan Aru Bharat Satrughan
Sunat Chanchan Paanane Me
Badhaiya Baaje Angne Me
Badhaiya Baaje Angne Me

Raja Dashrath Ratan Lutawat
Nahi To Laaje Mangane Me
Badhaiya Baaje Angne Me
Badhaiya Baaje Angne Me

Giridhar Mudit Badhai Gaawat
Geet Naval Rath Paangne Me
Badhaiya Baaje Angne Me
Badhaiya Baaje Angne Me

Download Lyrics in English || Download Lyrics in Hindi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Similar Lyrics