बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी | By Maharaj Pankaj Pujari
बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी
दुखड़ा का मारया हाँ म्हाने आन उबारो जी
बालाजी प्रभु राम जी का प्यारा जी
म्हारी विनती सुन लीजो बाबा थाने पुकारा जी
लंका में जाकर आगा लगाई जी
सागर में जाकर के बाबो पूंछ बुझाई जी
थाने राम नाम की धुन आछी लागे जी
सूती किस्मत बाबा थारे नाम से जागे जी
दुखड़ा में बाबो दौड़यो ही आवे जी
हम सब पर महर करो थारी महिमा गावा जी
पंकज पर महर करो थारी महिमा गावां जी
Balaji Mhara Kasht Niwari Ji | By Maharaj Pankaj Pujari
Balaji Mhara Kasht Nivaaro Ji
Dukhda Ka Marya Haan Mhane Aan Ubaaro Ji
Balaji Prabhu Ram Ji Ka Pyara Ji
Mhari Vniti Sun Leejo Baba Thane Pukara Ji
‘
Lanka Mein Jakar Aag Lagayi Ji
Sagar Mein Ja Kar Ke Babo Poonchh Bujhayi Ji
Thane Ram Naam Ki Dhun Aachchi Laage Ji
Sooti Kismat Baba Thare Naam Se Jaage Ji
Dukhda Mein Babo Daudyo Hi Aave Ji
Hum Sab Par Mahar Karo Thari Mahima Gaava Ji
Pankaj Par Mahar Karo Thari Mahima Gaava Ji