याद सतावे बाबा तेरी | By Himanshu Dhiman
याद सतावे बाबा तेरी होवे ना म्हारा मेल
मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गेल
मन्ने कोई मिला दो ने खाटू श्याम की गेल
प्यारी सूरत श्याम धणी की मेरे मन में बस गई
इसी बीमारी आई देश में दर्शन ने भी तरस गई
मेरी बात करा दो ने खाटू श्याम की गेल
मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गेल
बहुत घणी तेरी याद सतावे सुबह शाम तन्ने ध्याऊँ
जल्दी बुला ले दर पे अपने दरश तेरा मैं पाऊं
मन्ने दिखे से सपने में खाटू वाली रेल
मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गेल
रोहित निक्कू हरयाणे ते निशाँ तेरा से ल्यावे
हैप्पी और आयु की गेल्या भजन तेरा से गावे
इब दरस दिखा दे ने करे घने तू खेल
मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गेल
Yaad Satave baba Teri| By Himanshu Dhiman
Yaad Satave Baba Teri Hove Na Mhara Mel
Manne Koi Mila Do Ne Baba Shyam Ki Gel
Manne Koi Mila Do Ne Khatu Shyam Ki Gel
Pyari Surat Shyam Dhani KI Mere Man Mine Bas Gayi
Isi Beemari Aayi Desh Mein Darshan Ne Bhi Taras Gayi
Meri Baat Kara Do Ne Khatu Shyam Ki Gel
Manne Koi Mila Do Ne Baba Shyam Ki Gel
Bahut Ghani Teri Yaad Satave Subah Shaam Tanne Dhyaun
Jaldi Bula Le Dar Pe Apne Darash Tera Main Paun
Manne Dikhe Se Sapne Mein Khatu Wali Rail
Manne Koi Mila Do Ne Baba Shyam Ki Gel
Mohit Nikku Haryane Te Nishan Tera Se Lyave
Happy Aur Aayu Ki Gelya Bhajan Tera Se Gaave
Ib Daras Dikha De Ne Kare Ghan eTu Khel
Manne Koi Mila Do Ne Baba Shyam Ki Gel