हारे का सहारा वो आ गया | By Rahul Sharma
मेरी ज़िन्दगी का मालिक से यो खाटू वाला सेठ जी
जब जब मन्ने पड़ी ज़रूरत चलके आया स्ट्रैट जी
काल रात ने सूत्या था जद सर पे हाथ फिरा गया
वो आ गया वो आ गया हारे का सहारा वो आ गया
खाटू वाले काम बना दे
मेरा भी थोड़ा नाम करा दे
यूँ नाचू यूँ नाचू हारे के सहारे यूँ नाचू
वो आ गया वो आ गया हारे का सहारा वो आ गया
तेरी किरपा हो जाएगी तो बन जावेगी मौज रे
जेब से बिलकुल फक्कड़ सु तू भर दे मेरी गोद रे
न्यू राखु न्यू राखु नोटां की गड्डी न्यू राखु
वो आ गया वो आ गया हारे का सहारा वो आ गया
तेरे दर की शान निराली
करू तेरा गुणगान जी
आया योगी बनके दर पे
पूरा कर अरमान जी
न्यू गाऊं न्यू गाऊं तेरी राहुल महिमा न्यू गाऊं
वो आ गया वो आ गया हारे का सहारा वो आ गया
Haare Ka Sahara Wo Aa Gaya | By Rahul Sharma
Meri Zindagi Ka Maalik Se Yo Khatu Wala Seth Ji
Jab Jab Manne Padi Zarurat Chalke Aaya Straight Ji
Kaal Raat Ne Sutya Tha Jad Sar Pe Haath Phira Gaya
Wo Aa Gaya Wo Aa Gaya Haare Ka Sahara Wo Aa Gaya
Khatu Wale Kaam Bana De
Mera Bhi Thoda Naam Kara De
Yun Naachu Yun Naachu Haare Ke Sahare Yun Naachu
Wo Aa Gaya Wo Aa Gaya Haare Ka Sahara Wo Aa Gaya
Teri Kirpa Ho Jayegi To Ban Jayegi Mauj Re
Jeb Se Bilkul Phakkad Su Tu Bhar De Meri God Re
Nyu Raakhu Nyu Raakhu Nota Ki Gaddi Nyu Raakhu
Wo Aa Gaya Wo Aa Gaya Haare Ka Sahara Wo Aa Gaya
Tere Dar Ki Shaan Nirali
Karu Tera Gungaan Ji
Aaya Yogi Banke Dar Pe
Poora Kar Armaan Ji
Nyu Gaau Nyu Gaau, Teri Rahul Mahima Nyu Gaaun
Wo Aa Gaya Wo Aa Gaya Haare Ka Sahara Wo Aa Gaya